ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΪΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

 
ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΪΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Ράπτης Σταύρος | Τοποθετήσεις Πλακιδίων Κόρινθος - Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών


Τα μαρμάρινα και μωσαϊκά δάπεδα αν και δίνουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο μας, με το καιρό μπορούν να θαμπώσουν ή να χαραχθούν. Μήν αγχώνεστε όμως με ένα επαγγελματικό γυάλισμα των μαρμάρων σας, ο χώρο σας θα γίνει όπως ήταν πρίν. 

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μαρμάρων, η επιχείρησή μας “ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, μπορεί να αναλάβει το γυάλισμα των μαρμάρων και των μωσαϊκών του δαπέδου σας, ακολουθώντας νέες αποτελεσματικές μεθόδους λείανσης, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά την εμπειρία και τεχνογνωσία για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα που προκύπτουν στα μάρμαρα και τα μωσαϊκά δάπεδα του χώρου σας και να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε φθορά για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξανά την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πραγματοποιούμε νέους πρωτοποριακούς τρόπους στη διαδικασία της λείανσης του μαρμάρου και καταφέρνουμε να επαναφέρουμε το μάρμαρο στην αρχική του κατάσταση, αναδεικνύουμε το φυσικό του χρώμα ενώ παράλληλα μεγιστοποιούμαι την αντοχή του στο χρόνο.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας βοηθάει να γνωρίζουμε τι χρειάζεται το κάθε μάρμαρο για να ξανά γίνει σαν καινούριο. Εμπιστευτείτε μας για το γυάλισμα και την επισκευή των μαρμάρων σας και επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές μας και την άψογη εργασία μας.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.