ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Ράπτης Σταύρος | Τοποθετήσεις Πλακιδίων Κόρινθος - Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών


Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για τους περισσότερους χώρους, ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα και έμπειρα άτομα ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον και να αποφευχθούν τυχόν ατέλειες.

Η επιχείρησή μας “ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στις τοποθετήσεις πλακιδίων, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.

Μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο απλές τοποθετήσεις πλακιδίων ως και τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές έχοντας πάντα ως βασικό μας μέλημα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:
  Δάπεδα
  Τοίχους
  Κουζίνες
  Μπάνια
​​​​​​​  Μπαλκόνια
​​​​​​​  Πισίνες κ.α.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσει οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Επίσης, πραγματοποιεί στρώσιμο τσιμεντοκονίας καθώς και κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.

 


 

 

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση πλακιδίων, σε συνδυασμό, με σύντομο χρόνο εκτέλεσης εφαρμόζοντας πιστά τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν. 

 

 

 

περισσότερες

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.