ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Τοποθετήσεις Πλακιδίων Κόρινθος - Γυάλισμα
Μαρμάρων & ΜωσαϊκώνΗ επιχείρησή μας “ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις τοποθετήσεις πλακιδίων καθώς και με το γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κόρινθο.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα πλακάκια και το γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών που διαθέτει ο χώρος σας.

Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση, το άψογο αποτέλεσμα και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρησή μας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

 


 

 
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις πλακιδίων καθώς και με το γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.

Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.

Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές χωρίς μείωση της ποιότητας καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη την Κόρινθο.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.